amirul@photographer

By: yusnita hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Feb-2009 23:07 Email | Share | | Bookmark
Al-Fatihah...

Al Fatihah..

Pemergian nenek tersayang pada tanggal 2 Feb 2009.. Rasa amat terkilan kerana tidak sempat berjumpa buat kali terakhir... ..Apakan daya kerana Dia lebih menyayanginya.. Semoga roh nenek dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 beriman dan beramal soleh...Amin..




KENANGAN MIRUL BERSAMA NEK YANG


Sunday, 4-Jan-2009 18:23 Email | Share | | Bookmark
Christmas day @ Liverpool

 
 
 
View all 30 photos...
Saje g jenjalan kat kolam hati ni...a day b4 boxing day...just round2 Albert Dock...sungguh sejukss cos dekat tepi laut n ptg jenjalan kat bandar dia menikmati kerlipan lelampu hiasan sempena christmas....that's all...huhu







Tuesday, 28-Oct-2008 22:16 Email | Share | | Bookmark
North Wales

 
 
 
View all 37 photos...


Monday, 13-Oct-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
Eid Mubarak 1429H

Raya 1
 
 
View all 33 photos...
Akhirnya..setelah habis Syawal barulah tersiar wajah2 Aidilfitri ni.. Mintak maaf bebanyak terutamanya family n frens kat Mesia nun..gambar byk dah basi dah...sampaikan yang berbadan dua dah jadi satu..yang satu dah jadi berbadan dua..huhu...
Raye tahun ni macam biasa...seronok beraya bersama rakan taulan..terima kasih kepada kengkawan yang rajin wat kueh raye..lemang..dodol...ect..open house pun seronok ..macam2 ade..sate..nasi kerabu..nasi dagang...lontong...tomyam..mi kari..dll... Tak tau nak tulis ape dah.. enjoy..


Tuesday, 23-Sep-2008 20:12 Email | Share | | Bookmark
Cyan Mirul

Tak pakai baju..kasi turun suhu badan..
berehat..
pipi mirul yang luka..
View all 11 photos...
Genap umur Mirul 25 mths, Mirul kene chest infection. Disebabkan Mirul kene high fever, heavy breathing, coughing, vomiting & low oxygen level dah cukup syarat utk kami dihantar terus ke Royal Infirmary Leicester Hospital dengan ambulans. First day kat spital memang longlai Mirul, terpaksa guna mask n inhaler utk supply oxygen...malamnya bila nak attach wayar utk oxygen, Mirul meronta2 taknak sampaikan luka pipi coz nak cabut wayar tuh.....cyan nengokkan..2nd day dah nampak ok...siap berlari sana-sini...mama Mirul ingat dah boleh discharge..siap dah standby bag...tp kene stay lagi sehari ..nasib baik ade play room..so takdelah boring sangat si Mirul...Hari ke 3 dah bole kuar spital...Alhamdulillah Mirul semakin ok...cuma batuk n selsema sesikit...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net